‘Digitalisering van levensbelang’ Mascha Smulders over SPOT035

Mascha Smulders is projectleider bij SPOT035, een plek in Hilversum waar MKB’ers geholpen kunnen worden met hun volgende stap in digitalisering. Het project is een samenwerkingsverband tussen Gemeente Hilversum, MBO College Hilversum, Hogeschool van Amsterdam en Media Perspectives. Deze partijen willen hun kennis en ervaring op het gebied van digitalisering inzetten voor het MKB in en om Hilversum. Dankzij een mooie subsidie van het ministerie van Economische Zaken is het project in januari van start gegaan.

Mascha is vanuit de Hogeschool van Amsterdam aangesloten bij SPOT035. De HvA is sinds dit jaar partner van Media Perspectives en heeft een gloednieuwe campus op het Media Park, dus reden genoeg voor een interview!

Lees hier het volledige interview: Mascha Smulders (Hogeschool van Amsterdam) over SPOT035 – Media Perspectives